Lediga tjänster

Lediga tjänster

Ekonomichef med personalansvar till kontoret i Stockholm

Har du erfarenhet av fastighetsekonomi och vill ta nästa steg i arbetslivet? Är du intresserad av fastighetsbranschen och vill vara med på en utvecklingsresa på ett fastighetsbolag som befinner sig i en expansiv och händelserik fas? Då är det här en tjänst för dig!

Om tjänsten

Familjeägda MOFAB Fastigheter AB är en koncern i medvind som nu är i behov av förstärkning av en ekonomichef. Bolaget står inför en spännande tid där huvudkontoret ska flytta från Umeå till Stockholm. Därför söker MOFAB dig som vill följa med på resan och vara delaktig i arbetet med att bygga upp ekonomiavdelningen på det nya huvudkontoret.

Som ekonomichef arbetar du med hela det ekonomiska flödet på såväl bolags- som koncernnivå. Du har både ett strategiskt och operativt helhetsansvar för att sköta den ekonomiska administrationen med fokus på redovisning och rapportering samt löner.

Till din hjälp har du två erfarna ekonomiadministratörer på heltid, samt en kontorsassistent på deltid som utgår från Umeå. Du har personalansvar för samtliga tio anställda på bolaget och ett arbetsledande ansvar för ekonomiavdelningen. Rapportering sker till vd och ledningsgrupp.

Ekonomiadministrationen har nyligen flyttat till en molnfunktion för att underlätta den stundande flytten av huvudkontoret till Stockholm som sker under 2024.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Helhetsansvar för redovisning och rapportering.
* Månads- och årsbokslut.
* Kund- och leverantörsreskontra.
* Koncernredovisning.
* Budgetarbete, analys och uppföljning.
* Löpande fastighetsredovisning.
* Arbetsgivaravgifter, moms- och skattedeklaration.
* Löneadministration.
* Utveckling av rutiner och processer.

Din profil

Vi söker i första hand dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning med ca fem års erfarenhet av fastighetsekonomi. Har du erfarenhet av personalansvar är det meriterande. Har du även arbetat i ekonomisystemet 3L Pro eller det hyresadministrativa systemet Vitec Hyra är det en fördel.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ta nästa steg och få möjligheten att växa tillsammans med bolaget. Då MOFAB står inför en spännande tid med förändringar och utvecklingsarbete ser vi att du är lösningsorienterad, prestigelös och självgående. Samtidigt är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta, är kommunikativ och kreativ.

Vad MOFAB Fastigheter erbjuder dig

Hos MOFAB erbjuds du ett varierande arbete på en gemytlig arbetsplats i trivsamma lokaler med fint läge på Norr Mälarstrand/Kungsholmstorg. Här får du trevliga kollegor i en trygg organisation med harmonisk och lugn arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning tillämpas. Möjlighet till deltidsanställning finns vid intresse.

Välkommen med din ansökan!

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar vi e-post.

I denna rekrytering samarbetar MOFAB Fastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Så länge annonsen är publicerad på Fasticons hemsida så tar vi emot ansökningar.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Med vänliga hälsningar/Best regards

Andreas Lindmark
VD/CEO

Jämför

Fyll i ditt sökord